Bloggosfären, FRA och politiken

I en artikel på SvD kultur diskuterar jag idag FRA-lagens bredare implikationer för det politiska systemet i informationssamhället. Jag tar upp bloggosfärens betydelse för opinionsbildningen i FRA-frågan samt hur de politiska partierna kan/bör förhålla sig till de nya skiljelinjer som den nya tekniken och interaktiviteten skapar.  Läs vidare här.

7 reaktioner till “Bloggosfären, FRA och politiken”

  1. Hm, för den som klickat på ”rätt” ställe här på sidan har jag varit offentlig ett tag. Och med sammanslagningen med Emmausvandrarna blev det ju också rätt tydligt. Men det är klart, tre år som ”hemlig agent” i bloggosfären tar på krafterna :-)/VS

  2. åh… så roligt 🙂

    Det var f.ö. en väldigt bra artikel. Mycket poängfull och tydlig i sina implikationer av intergritet och politisk hemvist komplikationer som ökar iom den här diksussionen.

Kommentarer är stängda.